Näytelmä joka menee pieleen

Kuva: Karoliina H. 2019

Olin viime viikon perjantaina katsomassa Seinäjoen kaupunginteatterilla näytelmää nimeltä ’Näytelmä joka menee pieleen’. Tämä oli kyllä tähän mennessä paras näytelmä, jota olen ollut katsomassa, sillä nauraa sai lähes koko esityksen ajan!

Tykkään komedioista, ja tämä oli todella hyvin toteutettu. Ennen esitystä ei ollut oikein minkäänlaisia ennakko-odotuksia, mutta tämä näytelmä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Tätä näytelmää esitetään myös muissakin teattereissa, kuten Turussa.

Kuva: Karoliina H. 2019

Tämän esitys sai ajatukset muualle, eikä tarvinnut miettiä mitään stressaavaa asiaa, joita pyörii päässä muuten päivittäin. Esitys kesti hieman yli 2 tuntia, sisältäen väliajan. Aikaa ei edes huomannut, sillä yleensä hyvä näytelmä, elokuva tai muu ohjelma menee nopeasti, jos siitä pitää. Itse tykkään juuri katsoa sellaisia ohjelmiakin, joissa tapahtuu paljon koko ajan, eli tarina etenee nopeasti eikä ole niin sanotusti ’turhia’ kohtauksia. Tämä oli siis minulle sopiva, ja hyvin tehty komedia, eli mikä voisi mennä pieleen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website with WordPress.com
Aloitus
<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: