Tuurin Joulu!

Ajattelin tehdä oman artikkelin Tuurin Kyläkaupassa meneillään olevasta joulusesongista. Tämä siksi, että itse olen jouluihminen, ja joulumusiikit sekä -koristeet alkavat jo loka-marraskuun vaihteessa ilmestyä kotiini. Keskisellä panostetaan aina paljon eri sesonkeihin, ja sen huomaa eri osastoilla sekä erilaisten tapahtumien myötä.

Joulun avajaisia vietettiin viime viikolla 14.-17.11. eli sama loppuviikko, kun Seinäjoella oli uuden Ideaparkin avajaiset. Joka päivä oli tarjolla erilaista tapahtumaa, ja lauantai-ilta huipentui ilotulitukseen. Joulukuussa on jälleen CocaCola-rekka saapumassa 12.12. Tuuriin, ja seuraavana päivänä myöskin Seinäjoelle eli tänä vuonna Etelä-Pohjanmaalla on kaksi pysähdystä.

Joka talvi Tuurin keskustorille pystytetään jäämaailma, jonka avajaisia vietettiin jo lokakuussa. Tänä vuonna teemana on ollut ekologisuus, ja on käytetty edellisvuosien tarpeita jäämaailman rakentamiseen. Myöskin jouluosaston avajaisia vietettiin marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Yllä olevissa kuvissa näkyy kauppakadun jouluvalaistuksen. Puolesta välistä käytävää löytyy iso ’joulukuusi’, joka on luotu kehikon ympärille erilaisine valoineen ja koristeineen. Tämä amerikkalaistyylinen kuusi on mielipiteitä jakava, mutta mielestäni se sopii hyvin Keskisen tyyliin. Muutenkin käytävältä löytyy paljon valoja luomaan tunnelmaa. Lopussa vielä pari kuvaa Joulumaailmasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: