Areena

Seinäjoki-Areena on tapahtumien keskipiste. Siellä on mahdollisuus järjestää otteluita, kuten pesäpallon halliotteluita, messutapahtumia, kokouksia, juhlia ja muita tilaisuuksia. Se toimii muun muassa vuosittain Tangomarkkinoiden näyttämönä. Seinäjoki-Areena tarjoaa siis monipuolisesti eri tapahtumia ympäri vuoden.

Kuva: Karoliina H. 2019

Areena on iso ja monipuolinen eri tiloineen, jolloin alueella on helppo järjestää monenlaista toimintaa. Parkkialue on todella kattava, joten mahdollisuudet isompienkin tapahtumien järjestämiseen on helppoa, kun järjestelyt toimivat. Sijainti on hyvä, sillä keskustaan ei ole pitkä matka, ja paikalle pääsee montaa eri reittiä sekä kävellen että autolla.

Areena toimii siis useiden tapahtumien keskuksena, niin pienempien kuin isompienkin. Tiloja on siis käytössä monipuolisesti juuri siihen tarkoitukseen mihin se halutaan. Kannattaakin katsoa Seinäjoki-Areenan nettisivuilta tulevat tapahtumat, sillä tarjolla on monipuolisesti eri tapahtumia vuoden ympäri, ja juuri sinun käydessäsi Seinäjoella, voi tarjolla olla sinua kiinnostava tapahtuma! Lisää tietoa areenan toiminnasta ja tarjonnasta löydät heidän nettisivuiltaan.

Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: