Epstori ja Torikeskus

Torikeskus. Kuva: Karoliina H. 2019

Seinäjoen keskustasta löytyy kaksi vähän isompaa kauppakeskusta, joista löytyy monipuolisesti erilaisia palveluita. Nämä rakennukset ovat todella lähellä toisiaan, joten molempiin on helppo mennä samalla kerralla. Torikeskuksesta löytyy erilaisia ravintoiloita aina pikaruokaravintoloista vähän hienompiin ravintoloihin, kahviloita, vaate- ja koruliikkeitä, meikki- ja sisustuskauppoja sekä Veikkauksen Pelaamo. Yhtenä erilaisena ominaisuutena kauppakeskuksen yhteydestä löytyy myös Sokos Hotel Vaakuna sekä yökerho.

Epstori. Kuva: Karoliina H. 2019

Epstorilta löytyy myös vaateliikkeitä, pieniä kahviloita ja ruokapaikkoja, apteekin palvelut, partureita, kirjakauppaa, optikko, sekä erilaisia puhelinoperaattoreiden palveluita. Tämän kauppakeskuksen yhteydestä löytyy myös kuntosali, jonne on pääsy ympäri vuorokauden.

Osa näistä kauppakeskuksien liikkeistä siirtyy joko kokonaan tai avaavat toisen liikeen uuteen Ideaparkiin, joten onkin mielenkiintoista nähdä miten käy tämän hetkisille liikkeille, jos suurin osa asiakkaista siirtyy Ideaparkiin, eivätkä käykään enää keskustan myymälöissä.

Itse todennäköisesti kuulun tähän osaan, joka siirtyy Ideaparkin palveluiden käyttäjäksi, sillä saman katon alta löytyy paljon vanhoja, mutta myös uusia liikkeitä, joita ei ole aiemmin ollut Seinäjoella. Mutta jotain palveluja minun tulee vielä käytettyä myös keskustassa, esimerkiksi optikko, sillä tällä tietoa ne eivät ole siirtymässä Ideaparkiin.

Torikeskus. Kuva: Karoliina H. 2019

Molemmat kauppakeskukset ovat osana Kauppaseinäjokea, johon kuuluvat myös Kauppakeskus Lehtinen, Kulmakaupat, Mega-keskus ja Citypiha. Osa liikkeistä saa toisen toimipisteen tai siirtyvät kokonaan osaksi Ideaparkin tarjontaa.

Lisätietoa ostospaikoista löydät kauppakeskusten omilta sivuilta (Epstori & Torikeskus) sekä Kauppaseinäjoen yhteissivuilta.

Kauppakeskus Torikeskus
Kauppatori 1 – 3,
60100 Seinäjoki

Kauppakeskus EPSTORI
Kalevankatu 4
60100 Seinäjoki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: