Joupiska

Joupiska on talviurheilun keskittymä Seinäjoella. Sieltä löytyy laskettelurinne sekä hiihtolatuja. Jouppilanvuoren läheisyyteen on myös vuonna 2019 valmistunut elämysportaat, jotka ovat hyvä liikuntamuoto esimerkiksi kesäisin. Alueelta löytyy myös ulkoilureittejä, jotka toimivat talvisin hiihoreitteinä.

Kuva: Karoliina H. 2019

Joupiskan laskettelurinteet ovat todella hyvät kokemattomillekin laskettelijoille, sillä rinteet ovat loivia eivätkä kovin pitkiä. Mutta myös kokeneemmillekin laskettelijoille ovat hyviä esimerkiksi alkutalvesta, että saa taas totuteltua laskettelemiseen tai jos on pitänyt muutaman vuoden taukoa tai jos ei ole mahdollisuutta päästä esimerkiksi pohjoiseen isommille rinteille. 

Talvisin järjestetään myös lautailu- ja hiihto-opetusta sekä lapsille että aikuisillekin omien taitojen mukaan. Joupiskalla on myös tarjolla lounasta päivittäin ja alueen tiloissa on mahdollista järjestää muun muassa kokouksia, juhlia ja saunailtoja.

Kuva: Susanna H. 2019

Alueella on siis monipuolista tarjontaa, joten kannattaa hyödyntää erilaisia liikuntamahdollisuuksia! Lisätietoa tarjonnasta ja palveluista löydätte heidän verkkosivuiltaan.

Lakeudentie 20
60320 Seinäjoki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: