Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto toimii urheilun keskittymänä Etelä-Pohjanmaalla ja onkin yksi Suomen Olympic Training Center. Alueella on laajat mahdollisuudet eri urheilulajien harjoittamiseen ympäri vuoden. Siellä on mahdollisuus järjestää muun muassa joukkueen kesken treenileirejä, käydä erilaisissa seminaareissa ja tehdä testejä. Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa myös erilaisia koulutusmahdollisuuksia, kuten liikuntaneuvojan ja urheiluhierojankoulutusta.

Kuva: Karoliina H. 2017

Yksin ja kavereiden kanssa on myös helppo käydä kokeilemassa eri lajeja, sillä urheiluopistolta on mahdollista vuokrata välineitä monipuolisesti eri lajeihin. Alueella on myös majoitusmahdollisuuksia ja ravintolapalveluita. Ympäri vuoden on myös tapahtumia, joista tunnetuin on Kuortane Games eli yleisurheilu tapahtuma, jonne kerääntyy aina myös paljon maailman suurimpia tähtiä. Etenkin miesten keihäänheittoon, sillä Kuortane on yksi parhaista keihäänheiton harjoituskeskuksista maailmassa, ja tämä laji vetää yleisöä aina paljon paikalle.

Kuva: Karoliina h. 2017

Itse olen käynyt Kuortaneen Urheiluopiston alueella juuri katsomassa lähes vuosittain Kuortane Games -tapahtumaa, ja sen yhteydessä käyttänyt myös ravintolapalveluita. Tunnelma ja järjestelyt ovat aina toimineet todella hyvin, ja ruoka on ollut todella laadukasta ja maittavaa sekä plussana ruokailukokemuksessa on näkymät järvelle.

Kuortaneen Urheiluopiston sivuilta näkee tapahtumakalenterista isommat tapahtumat, mutta myös hyödylliset tiedot, kuten jäähallin ja uimahallin yleisövuorot. Kannattaa käydä katsomassa heidän sivuiltaan lisätietoa heidän tarjonnastaan ja tapahtumista, sillä jos liikkuminen on sinun juttusi, niin Kuortane tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet siihen!

Opistotie 1, 63100 Kuortane

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: