OmaSp StadionFest

Kuva: Susanna H. 2019

OmaSp StadionFest järjestettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2019, ja tapahtuma oli kaksipäiväinen. Esiintyjinä nähtiin useilla festareilla esiintyviä artisteja, kuten Abreu, Elastinen ja Ville Valo & Agents. Ensimmäisen päivän pääesiintyjänä toimi kapasiteettiyksikkö, joka esitti heidän ainoan keikkansa koko vuotena. Toisena päivänä Apocalyptica toimi pääesiintyjänä, ja heidän ainutlaatuisella keikallaan oli mukana muun muassa Marco Hietala, Haloo Helsingin Elli sekä Stam1nan Antti Hyyrynen.

Ensimmäisenä päivänä artistit olivat mielestäni enemmän nuorisolle kohdennettua, ja toisena päivänä vanhemmalle väestölle. Itse olin paikan päällä toisena päivänä, sillä Apocalyptican esitys kiinnosti kovasti. Mielestäni esitys oli todella hieno ja ainutlaatuinen vierailevien artistien myötä. Järjestelyt oli hoidettu mielestäni hyvin, ja stadion toimii hyvänä paikkana erilaisten konserttien järjestämiseen. Yleisöä ei kuitenkaan ollut mielestäni kovin paljoa ja väheni loppua kohden. Johtuuko se sitten uudesta tapahtumasta vai artistikattauksesta?

Olin vuotta aiemmin OmaSp stadionilla katsomassa Sunrise Avenuen stadionkeikkaa, ja silloinkin järjestelyt toimivat todella hyvin. Musiikki kuuluu hyvin joka puolelle, ja on hyvät mahdollisuudet sekä istuma- että seisomapaikoille. Yksi miinus oli se, että anniskelupiste oli kentän perällä, ja jonot oli pitkät. Mielestäni toimivampi ratkaisu oli juuri Sunrise Avenuen keikalla, jolloin anniskelupisteet löytyivät alueen keskeltä, jolloin myyntipisteitäkin oli enemmän ja jonot lyhyempiä.

Kuva: Susanna H. 2019

Toivottavasti nämä festarit löytävät paikkansa myös jatkossa Seinäjoen kattavasta tapahtumakesästä! Lisä tietoa tapahtumasta löydät heidän omilta nettisivuiltaan.

Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: