OmaSp Stadion

U19 EM-Finaali vuonna 2018. Kuva: Karoliina

OmaSp Stadion on vuonna 2016 avattu jalkapallostadion Seinäjoella, joka toimii Veikkausliigajoukkue SJK:n kotistadionina. Se muuntuu kuitenkin myös muihinkin tapahtumiin ja siellä onkin järjestetty erilaisia tapahtumia, kuten musiikkitapahtumia ja ampumahiihtotapahtuma. OmaSp Stadion on toiminut myös vuoden 2018 alle 19-vuotiaiden EM-kisojen pääkenttänä. Stadionin tiloissa on myös mahdollisuus järjestää kokouksia, ja toimii lounaspaikkana kaikille.

Sunrise Avenue:n keikka OmaSpStadionilla kesällä 2018. Kuva: Karoliina

Mielestäni stadionin sijainti on todella hyvä, sillä se on vähän sivussa, mutta kuitenkin aika lyhyen etäisyyden päässä esimerkiksi Seinäjoen keskustasta. Olen itse käynyt stadionilla Sunrise Avenuen keikalla, OmaSp Stadionfesteillä sekä katsomassa alle 19-vuotiaiden EM-kisojen loppuottelussa. Olen siis kokenut erilaisia tapahtumia alueella, mutta en ole vielä käynyt katsomassa SJK:n pelejä.

Olen viihtynyt todella hyvin eri tapahtumissa, ja erityisen tyytyväinen olen ollut selkeisiin ja toimiviin järjestelyihin. Stadionilla on selkeät opasteet, tilavat käytävät sekä eri palveluiden kattavuus, jotka edistävät viihtyvyyttä pitkin tapahtumia.

Kuva: Karoliina H. 2019

Jos siis jalkapallo ja muut alueella järjestettävät tapahtumat kiinnostaa, kannattaa suunnata OmaSp Stadionille! Lisää tietoa otteluista ja muista tapahtumista ja tarjonnasta löydät heidän sivuiltaan.

Alaseinäjoenkatu 15 60220 Seinäjoki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: