Powerpark

Powerpark on Kauhavalla sijaitseva huvipuisto, joka on auki huhti-toukokuun vaihteesta aina syyskuun alkuun saakka. Huvipuiston alueelta löytyy majoituspalvelut sekä monipuoliset ruokapalvelut. Kaikkien huvipuistolaitteiden lisäksi alueella on kartingrata, minigolfrata sekä Magnum theatre.

Mielestäni alueella on tarpeeksi ja monipuolisesti erilaisia laitteita, ja niitä löytyy myös hurjemmille kävijöille, kuin perheen pienimmillekin. Huvipuistoon on myös viime vuosina tullut hyvin uusia laitteita, jolloin on halunnut käydä puistossa useampanakin vuonna peräkkäin, kun on ollut uutta kokeiltavaa. Myöskin viime vuosina tulleet laitteet ovat saaneet haluamaan takaisin, koska ne ovat mielestäni olleet todella hyviä!

Alueelta löytyy peruslaitteet, kuten mustekala, maailmanpyörä ja kummitusjuna, sekä muutama tavallinen vuoristorata, mutta alueelta löytyy myös erikoisuuksia. PowerParkista löytyy nimittäin Suomen korkein vapaapudotus, jota voidaan käyttää myös maisematornina, jolloin laite menee hitaasti ylös sekä alas. Toinen erikoisuus on Junker-vuoristorata, joka kiihtyy 100 km/h nopeuteen alle kahdessa sekunnissa. Alueelta löytyy myös todela suosittu puuvuoristorata.

Kannattaa valita vierailun ajankohdaksi kesäkuu. Tämän olen ainakin itse kokenut parhaaksi vaihtoehdoksi, sillä on ihan hyvät kelit, mutta ihmisiä ei ole yhtä paljoa kuin heinäkuussa. Pääsee siis lyhyemmällä jonotuksella laitteisiin eli ehdit useampaan laitteeseen päivän aikana!

Tässä kohteessa viettää helposti koko päivän, kun laitteitta riittää ja moneen niistä haluaa uudestaan! Tästä löydät linkin Powerparkin sivuille, josta löydät lisäinfoa palveluista, laitteiden pituusrajoista, hinnastoista ja aukioloajoista, mikäli mielenkiintosi heräsi.

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ

Kaikki kuvat ottanut Karoliina H. 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: