Provinssi

Kuva: Petra R. 2018

Provinssi on yksi tunnetuimmista Seinäjoen musiikkifestareista, joka avaa kesän tapahtumat juhannuksen jälkeisellä viikolla. Tämä tapahtuma järjestetään Törnävänsaaren alueella, joka on mielestäni hyvä, sillä se on vähän sivussa suuresta asutuksesta, ja alueena toimii iso hiekkakenttä, jonne mahtuu paljon väkeä. Tämä tapahtuma mielestäni kerää paljon eri-ikäistä väestöä, sillä tapahtumalla ei ole ikärajaa, ja musiikki on yleensä aika kattavaa, jolloin mahdollisimman monelle löytyy mieluista musiikkia.

Kuva: Petra R. 2018

Musiikista vastaa monet Suomen eturivin artistit ja bändit, mutta myös monet maailmanluokan esiintyjät. Ennen Provinssi oli painottunut enemmän rock musiikkiin, ja tapahtuma kantoikin vuoteen 2014 vuoteen saakka nimeä Provinssirock. Nykyään musiikkitarjonta on laajentunut ja nimenä toimiikin pelkkä Provinssi.

Tapahtumassa on myös paljon kiinnitetty huomiota tapahtuma-alueen ulkonäköön ja ympäristöön aluetaiteella. Se on todella hienoa, sillä se lisää viihtyvyyttä ja tunnelmaa festareille.

Kuva: Petra R. 2018

Tämä on mielestäni monipuolisin musiikkifestivaali Etelä-Pohjanmaalla, joten jos olet kiinnostunut näkemään monipuolisesti musiikin parhaimmistoa sekä hyvästä festaritunnelmasta, kannattaa lähteä Provinssiin! Lisää tietoa tapahtumasta löydät heidän nettisivuiltaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: