Valkoinen Puu

Kuva: Susanna H. 2018

Valkoinen Puu on kahvila, jolla on kaksi toimipistettä, ja ne sijaitsevat Kauhajoella sekä Seinäjoella. Valitsin tämän blogiini, koska tämä on lempi kahvilani, ja se ei ole ympäri Suomen tunnettu yritys, jolloin kyseessä on ainutlaatuinen kokemus, mikäli on vain matkalla Etelä-Pohjanmaalla.

Valkoinen Puu tarjoaa juomia, kakkuja ja leivonnaisia, mutta myös erilaisia ruoka-annoksia sekä lounasta. Mielestäni valikoima on todella hyvää ja laadukasta. Tuotteet myös vaihtelevat monipuolisesti, jolloin tarjolla ei aina ole pelkästään samoja tuotteita. Kahviloissa on myös rento tunnelma ja ne on sistutettu viihtyisiksi.

Kuva: Susanna H. 2019

Kahvilat ovat myös sijoitettu hyvin, jolloin kahviloihin on helppo löytää ja asiakkaita riittää. Kauhajoen kahvila on perustettu vuonna 2011 ja Seinäjoelle se laajeni vuonna 2016. Itse olen kokenut kahvila suosituksi, sillä aina sinne mennessä, paikalla on paljon muitakin.

Mielestäni Valkoinen Puu on onnistunut erityisesti tuotteiden laadukkuudessa ja esillepanossa sekä paikan viihtyvyydessä. Kahvilassa on mukava tunnelma ja sisustus on kodikas. Tuotteet ovat houkuttelevia ja annosten hinta-laatusuhde on mielestäni todella hyvä.

Kuva: Karoliina H. 2018

Lisää tietoa Valkoisen Puun kahviloista ja heidän tarjonnasta löydät heidän omilta sivuiltaan. Suosittelen käymään, sillä Valkoinen Puu on hyvä tapaamispaikka ystävien tai perheen kanssa. Kahviloissa on myös otettu hyvin huomioon erityisruokavaliot, joten kaikille varmasti löytyy jotain!

Topeeka 15, 61800 Kauhajoki

Kalevankatu 11-13, 60100 Seinäjoki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: