Solar Sound Festival

Solar Sound Festival on ikärajaton kaksipäiväinen musiikkifestivaali Seinäjoella. Tapahtuma kerää paljon nuorisoa liikkeelle, sillä tapahtumassa ei ole ikärajaa, mutta tapahtuma-alueelta löytyy kuitenkin myös K-18 alue.

Esiintyjät koostuvat suurimmaksi osaksi Suomen isoimmista artisteista ja bändeistä, mutta välillä esiintyjiä on myös ulkomailta saakka. Solar Sound on myös päässyt nopeasti osaksi Seinäjoen tapahtumia, vaikka kyseinen festari järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, jonka jälkeen kävijämääräkin on lähes vuosittain kasvanut.

Kuva: Tommi L. 2017

Itse kävin Solar Sound Festivaleilla vuonna 2015, ja mielestäni tapahtuma oli hyvä. Paljon suosittuja artisteja, ja yleisöäkin riitti. Siitä vuodesta tapahtuma on kuitenkin kasvanut ja kehittynyt, ja ensi vuonna tapahtuma siirretään Sedun piha-alueelta vireiselle kadulle, missä järjestetään myös esimerkiksi vauhtiajojen iltatapahtumat.

Itse kyllä varmaan menisin mieluummin esimerkiksi Provinssiin. Tämä siksi, että mielestäni Solar Sound Festivalilla on niin paljon nuorempaa väkeä, jonka käytöksestä ei jäänyt kovin hyvää kuvaa ainakaan vuoden 2015 tapahtumasta.

Jos haluaa lähteä kuuntelemaan, kun Suomen sen hetken parhaimmisto esiintyy, kannattaa siis suunnata Solar Sound Festivaleille Seinäjoelle! Lisätietoa lipuista, esiintyjistä ja tapahtumasta löydät heidän sivuiltaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: