Tangomarkkinat

Tangomarkkinat järjestetään vuosittain heinäkuulla Seinäjoella. Tapahtuma kestää viisi päivää, jonka aikana valitaan tangokuningatar ja tangokuningas, mutta tarjolla on myös paljon muuta oheisohjelmaa. Tangomarkkinoiden yleisö on hieman vanhempaa väestöä, kuin monissa muissa musiikkitapahtumissa. Ohjeisohjelmana on muun muassa tanssin opetusta, erilaisia kilpailuja, toritapahtumaa, katulavan esitykset iltaisin ja paljon muuta.

Tangomarkkinoiden aikana tapahtumaa on ympäri kaupunkia, sillä monet oheisohjelmat ovat Seinäjoen keskustan alueella, mutta itse tangolaulukilpailu järjestetään Seinäjoki Areenalla. Tämä tapahtuma kerää paljon ihmisiä, ja se onkin yksi isoimmista festivaalitapahtumista Suomessa.

Itselläni ei ole tapahtumasta kokemusta paikan päältä, mutta television välityksellä olen katsonut ja alueen ohi mennyt tapahtuman aikaan. Aikuisemmalle väestölle todella hyvä tapahtuma, sillä monet muut tapahtumat nykyään ovat todella paljon suunnattu nuoremmalle väestölle.

Jos siis olet kiinnostunut tangoista, niin ehdottomasti kannattaa lähetä käymään, sillä tapahtuma kestää useamman päivän, ja tapahtumaa ja tekemistä riittää! Lisätietoa aikatauluista, oheisohjelmasta ja tarjonnasta löydät heidän sivuiltaan.

Valitettavasti tällä hetkellä minulla ei ole kuvia tapahtumasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: