Tuurin kyläkauppa

Veljekset Keskinen Oy:n kyläkauppa on Suomen suosituin matkailukohde. Sieltä löytyy erilaisia shoppailumahdollisuuksia, ruokapaikkoja, majoitusta sekä tapahtumia ympäri vuoden. Kyläkaupasta on vuosien aikana rakentunut hulppea kokonaisuus, josta löytyy jokaiselle jotain. Etenkin kesäisin matkailijoita on paljon, ja lapsille ilmainen tivoli saa matkailijat liikkeelle.

Tuurin kyläkauppa, tavarapuodin sisäänkäynti. Kuva: Karoliiina

Kyläkauppa on kasvanut viimeisten vuosien aikana valtavasti, ja koko ajan suunnitteilla on uusia asioita. Itse kun on läheltä kotoisin ja muistaa millainen se oli esimerkiksi noin 15 vuotta sitten, niin on hienoa nähdä miten on silloisesta kaupasta saatu näin valtava matkailukohde. Olen huomannut, että monet jotka saapuvat Tuuriin kiertävät myös muita Etelä-Pohjanmaan matkailukohteita, kuten Ähtärin eläinpuistossa sekä Powerparkissa.

Tuuri tarjoaa erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, jotka vetävät asiakkaita paikan päälle. Viime talvena mm. Coca Cola -rekka kävi Tuurin kyläkaupalla, Tivoli Sariola tarjoaa lapsille elämyksiä kesäisin, tänä kesänä jälleen järjestetään Miljoona Rock sekä paljon muita tapahtumia ympäri vuoden. Monet tapahtumat ovatkin jo vakiinnuttaneet paikkansa, kuten koiranäyttely Miljoona Koira. Tuurin kyläkaupasta on tehty jo useamman vuoden ajan TV-ohjelmaa, ja tänäkin kesänä on kuvattu uutta kautta.

Kyläkaupalta löytyy shoppailumahdollisuuksien lisäksi erilaisia ruokapaikkoja, kuten ravintoloita, grilli, lounasravintola ja erilaisia kahviloita. Tuurissa on myös mahdollisuus majoittua Hotelli OnnenTähdessä tai leiriytyä Karavaanarialue Onnelassa. Kyläkaupan sisällä löytyvältä kauppakadulta löytyy myös erilaisia palveluita, kuten matkamuistomyymälä, ja kyläkaupan infopiste.

Tekemistä siis riittää kaikille, ja kyläkaupalla saa helposti kulumaan aikaa! Lisää tietoa Kyläkaupan tarjoamista palveluista ja tapahtumista löydät heidän omilta verkkosivuiltaan www.tuuri.fi.

OnnenTie 7
63610 Tuuri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: